Молба понижене србске мајке

Објављено: 03.04.2017.год.


Драги мој роде србски, верујем у Бога и Србство, и зато  ти се обраћам са надом да ћеш, и поред свега, разумети мој вапај и услишити моју молбу. Пишем ти не само у своје име, него у име свих оних часних србских мајки, које овој светосавској земљи подарише децу.

Нисам планирала своју породицу, као што то данас чине многе Србкиње уз помоћ гинеколога, због чега више деце убијају абортусима него што роде. Господу хвала, подарио ми је да будем мајка петоро деце, на понос моју и рода мога. На велику жалост и пре свега срамоту народа србског, од када сам постала мајка, држава која се огледа у евроунијатској власти, води отворени рат против мене и моје деце, моје породице.

Погубним реформама школе, систематским доношењем анти-породичних закона, здраственом заштититом која је под контролом  фармацеутских компанија и социјалном политиком која одговара само богатим и мањинама, смишљено се врши уништење породице као основне ћелије нормалне и здраве државе. После силних реформи, школе су претворене у места где се деца заглупљују, уместо традиционалним вредностима уче либералним изопаченостима, препуштању најнижим страстима и пороцима и потпуној послушности палом свету, са јасном намером да се деца извлаче из породичног окружења и да се окрећу против својих родитеља. Систематским доношењем анти-породичних закона, легализију се содомске гадости, подстичу раздори и насиље у породици, дају се превелика права и слободе деци без икаквих обавеза и, посредно, у јавности ствара представа традиционалне породице као места где жена трпи терор. Све то, на дужи рок, води ка нестанку нормалне породице. Министарством здравља управљају фармацеутске компаније преко белих мантила, који нас трују и убијају вакцинама, лековима и неодговарајућим лечењем. Води се социјална политика којом се смишљено отежава положај жена, које хоћу да буду мајке или су то већ. Тако, уместо да се подстиче рађање, младе жене се суочавају с незапосленошћу и несигурношћу радног места, уценама од стране послодаваца, немогућношћу добијање трудничког боловања због услова рада, тешким стицањем права на дечији додатак који је минималан, укидањем повраћаја ПДВ за ствари које су неопходне бебама (храна и опрема). За мајке и децу нема пара, а за то време милиони евра дају се за величање разврата, блуда и смрти  преко професионалних хомосексуалаца и разних антисрбских невладиних организација, као и на збрињавања лажних миграната муслимана, рома и шиптара.    

Овакво лицемерство се до сада није видело. Док ми, мајке, уз Божију помоћ стварамо живот, за то време евроунијатска власт велича смрт. Нешто што нисмо сањали ни у најцрњим кошмарима, постала је наша стварност: шачица сатаниста уз помоћ државе јавно пропагира противприродни блуд. Међутим, није се на томе завршило, сада уместо права да своје сексуалне гадости спроводе јавно, траже да то буде норма понашања и за нашу децу. Хоће нашу децу да претворе у те моралне наказе. Због тога се у србске школе уводи сексуално образовање, који има за циљ да нашу децу научи свим могућим сексуалним девијацијама, да се препусте разврату и противприродном блуду  и да се стави тачка на нормалну породицу.

Оно што чини евроунијатска власт, представља врхунац понижавања нашег народа, посебно србских мајки. Отворено прете да ће ми одузимати децу: што их учим да треба да живе по Божијим заповестима и Јеванђељу у складу са нашом Светосавском традицијом, што их учим да воле своју земљу и да се за њу боре, а да они који распарчавају нашу земљу и који се одричу КиМ су издајници, што их учим да постоји само Богом благословен брак између мушкарца и жене и да је породица домаћа Црква, што их учим да је хомосексуализам гадост и грех због којих је Господ спалио градове Содом и Гомор, што их учим да је НАТО фашистичка организација, а ЕУ сатанска творевина и место наше пропасти, што смо избацили телевизор из куће као оружје евроунијата којим мењају свест нашој деци, што не дам фармако-мафији да их убија преко вакцина и лекова. Западнопоклоничка власт прети да ће ми децу, коју са огромном љубављу гајим и васпитавам да буду нормални и здрави људи верни Богу и роду, одузимати и дати на усвајање содомистима, да их сексуално злостављају и од њих праве сатанисте.

Таква безосећајност, подмуклост и презир, са којим извршавају своје злочине према народу Србском, евроунијате сврстава у ранг највећих зликоваца које је забележила наша историја. У поређењу са њима, комунистички режим који је нашем народу толико зла учинио, изгледа као просрпски. Што су њихови очеви комунистички зликовци започели, евроунијати успешно завршавају, потпуно уништење народа Србског. Плански се од стране евроунијата убија наш народ, све раде како би нас било мање и бројем и сојем, а при том од светосавске земље која нема цену и која је створена животима њених најбољих синова и кћери, претварају у легло хомосексуализма, разврата, блуда и свих других гадости, место где ће наћи сви уточиште осим народа Србског. У тој њиховј злочиначкој намери, непремостива препрека је србска мајка која одлучно, храбро и пркосно брани своју децу и породицу, због чега је вређају и понижавају.

Живот или смрт!

Народе мој србски, кога је обузела погубна западна мода, који си изгубио храброст и који си, уместо да се бориш против зла пао у очајање, молим те свим својим срцем и душом са сузама које  натапају нашу мученичку земљу, ако у теби има и кап светосавске крви, немој гласати за оне који кажу да ЕУ нема алтернативу, који нам стварају будућност без наде, који су се одрекли вере, порекла и традиције. За то ти није потребна храброст, јер нико неће знати кога си окружио на гласачком листићу, али ће ти касније бити мирна савест, јер ниси подржао оне које понижавају србске мајке, отимају нам и убијају децу. Како Његош каже:''Ничија није горијела до вијека'', па неће ни ових који сада помажу хомосексуалце, лажне прогнанике муслимане, шиптаре и цигане на штету народа Србског. Слобода нам је од Бога дата, који све види и све зна, који је Почетак и Свршетак, пред кога ћемо сви стати да дамо одговор!

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Бог!

24.3.2017. лета Господњег
Грешна слушкиња Божија
мајка петоро деце
Слађана Ж.

 

(0)

Остале вести из рубрике

Мишљење читалаца

Писмо мр Момира Радића, адвоката и судског преводиоца главном уреднику Билда поводом писања о митрополиту Амфилохију
Писмо мр Момира Радића, адвоката и судског преводиоца главном уреднику Билда поводом писања о митрополиту Амфилохију

  БИЛД Главни уредник г. Јулиан РАЈХЕЛТ Axel-Springer-Straße 65 10969 Берлин НЕМАЧКА Поштовани г. главни уредниче Рајхелт, Заборавио сам како се зову новине...

2020-11-06 06:59:25

Дани(ј)ел Симић: Зашто су Срби нижа раса у односу на Јевреје, Јермене И Роме?
Дани(ј)ел Симић: Зашто су Срби нижа раса у односу на Јевреје, Јермене И Роме?

Још увијек се чека објашњење због чега Срби немају права да именују геноцид почињен над њима у току Другог свјетског рата, као што су то урадили у наслову поменути народи терминима Холокауст, Порајмос, Хајот Цеганспанутин? Већ трећи пут пишем на ову тему и сваки пут је то одговор на увреде и очајничка подметања противника онога што смо одавно требали урадити. И што ћемо урадити. С њима, или без њих. Опет пишем са осјећајем националне срамоте, коју они очигледно не осјећају и одбијају саборност. Више пута сам јасно истакао: Противници иницијативе за именовање геноцида који је током Другог свјетског рата почињен над Србима, чине општенародну штету и срамоту. Не само што на прво мјесто стављају себе, своје потребе, лобисте и виђења, па тек онда сјећање на српско страдање; већ због некултурног и опадачког дискурса, који ће читаву културу сјећања огадити неупућеном српству.

2020-10-27 14:22:43

 Коронавирус - слаба организација у Републици Српској
Коронавирус - слаба организација у Републици Српској

Далибор Ћетојевић заражени младић из Лакташа, на свом Фејсбук профилу написао је своја искуства са вирусом...

2020-03-18 10:55:51

Албанско питање на Балкану
Албанско питање на Балкану

Од распада Социјалистичке Федеративне Републике Југославије, aлбански фактор је међу главним актерима нестабилности на Балкану. У...

2019-06-13 08:25:41

Историчар Ђорђе Бојанић: Мој одговор амбасадору Скоту, да је ,,Србија на погрешној страни историје“
Историчар Ђорђе Бојанић: Мој одговор амбасадору Скоту, да је ,,Србија на погрешној страни историје“

Пише Ђорђе Бојанић, историчар Он каже да је ,,Србија на погрешној страни историје“? Као историчар се не слажем...

2019-02-24 14:13:54

Брза идентификација нервног гаса поставља нека питања о оптужбама Уједињеног Краљевства против Русије
Брза идентификација нервног гаса поставља нека питања о оптужбама Уједињеног Краљевства против Русије

Немогуће је за кратко време установити који тип нервног агенса је употребљен за тровање Сергеја Скрипаља...

2018-04-12 06:44:23

Косово, Руси и истина
Косово, Руси и истина

Једна речиница сечања, господина Виктора Литовкина, руског војног експерта, а која је непобитна истина, цитирам је:......

2018-01-11 08:32:12

rt misljenje
baner rakija desno misljenja
baner apartman desno / misljenja
baner obzor desno - misljenja

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости:
Фото дана Доњецк

Доњецк