Русија ће победити – Путин

  1. G. Putin, nedavno ste izjavili da je nedopusitvo što je destak država dozvolilo napade duboko po unutrašnjost Rusije, a među njima su SAD, Francuska, Nemačka ( čak se sprema za rat sa Rusijom ), Litvanija itd. A zbog toga će biti sastanak i u UN, gde će verovatno Rusija upozoriti, da će to izazvati reakciju Rusije. Međutim najavili ste reakciju na taj način, što ćete naoružavati neke treće države, koje su neprijatelji SAD i tih država. Ali koje su to države, koje smeju napasti SAD ili recimo Francusku, Nemačku itd. Nema ih, samo su Huti smeli napadati neke brodove SAD i drugih država. Sad ste sa 4 broda otišli na Kubu, ali ste rekli da na njima nemabnuklearnog oružja, da se držite konvencija itd. A što se SAD ne drži tih konvencija i međunarodnog prava, a imaju u svetu stotine svojih baza i u mnogima nuklearno oružje i nikome se ne pravdaju. Pa nemojte se ni vi pravdati, ali da se vratim na temu o vašoj isporuci oružja neprijateljima SAD. Pa ima ona mnogo neprijatelja, ali ni jedna država momentalno nije u ratu sa njima osim Rusije. Pa ih ta pretnje neće nimalo uzbuditi, a davno sam napisao da mora Rusija da direktno izvrši odmazdu po državi, koja aktivno učestvuje u napadima na Rusiju. To je jedino što može uzdrmati Zapad i trebali ste odavno da izvršite odmazdu napr po Poljskim aerodromima na koje sleće silno oružje Zapada, i to po njihovom obrascu.
    Oni kažu slaćemo dalekometne rakete, pa onda kažu da neće, a onda napr UK specijalci gađaju njima Krim i Krimski most, aerodrome po unutrašnjosti Rusije, crnomorsku flotu, brod Moskvu su potopili itd.
    Znači i vi trebate tako da govorite. Ako nastavi Poljska da transportuje oružje u Ukrajinu, gađat ćemo vaše brodove, aerodrome, pa nećemo, pa hoćemo i na kraju kažete, preterali ste i jednim kinžalom im uništite važan aerodrom. Samo to može da deluje, a zbog toga neće izbiti svetski rat, a vi malo po malo uzvraćajte svakoj državi isto ono, što oni rade Rusiji. Ništa nema od pretnji da ćete naoružavati treće države protiv njih, verujte mi. I sami znate da jedino direktnim udarom po nekoj državi Zapada možete postići efekat, ali čekate, čekate, beskonačno čekate, a oni vama ubijaju ljude, uništavaju važne objekte, šalju svoje regularne vojnike, svim operacijama upravljaju i vrše satelitsko pronalaženje ciljeva po Rusiji. Ne sme se više čekati, morate početi sa direktnom odmazdom, jer samo Rusija to može, nikakve treće države. Posebna priča je pretnja Nemačke da se sprema za rat sa Rusijom između 2025 i 2027, pa to je direktna pretnja, imate pravo da im postavite ultimatum — ako se spremate za rat protiv nas, a mi vas ne ugrožavamo, onda mi vas moramo sada sprečiti.
    (rade, 08.06.2024. 20:22:08) [287713]

 
RT desno / neodredjen svuda
proba
baner rakija desno stare vesti / ali nema dole kategorije
baner apartman desno / neodredjen-svuda
baner obzor desno - rusija - neodredjen svuda
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: