Анђелковић: Занемаривање Русије

 1. БРАВО ЗА АНЂЕЛКОВИЋА,СТВАРНО НАМ ЈЕ ЗАСМЕТАЛО ТО ФАМОЗНО ЋУТАЊЕ "НАШИХ" МЕДИЈА "СА НАЦИОНАЛНОМ ФРЕКВЕНЦОМ"-О БРАТСКОЈ РУСКОЈ ПОМОЋИ..!!
  БОЉЕ ИКАД НЕГО НИКАД,ИЗГЛЕДА СУ КРЕНУЛИ СА ТИМ..!!
  (КНЕЗ, 06.04.2020. 01:15:55) [285632]

 2. Ne bih ja toliko tapšao Anđelkoviću, mnogo priče (samohvale), a malo činjenica.
  Npr. kako je to "propustio" da navede da su mediji u vuči-žutoj-serbiji javljali da italijani skidaju EU zastave, ali da onda kače Kineske, umesto Ruskih?
  Srbija je postala 2000. zemlja pedera, sa sve ovim gore bilmezom. Ne zanima ni njega Srbija već njegova pozadina...
  210 godina pljuvanja, ubijanja pravih rodoljuba je ostavilo traga ovĐe...
  (Marko, 10.04.2020. 21:42:17) [285638]

 3. Анђелковић је потпуно у праву. Без намере да обезвредим ичију помоћ када нам је била најпотребнија, сматрам да је Вучић својим понашањем управо то урадио. Помпезним дочеком, похвалама, ордењем и испраћајем Кинеза, са једне стране, начинио је непримерен гест са друге стране - ставивши руску помоћ не у други, него у Н-ти план, а врхунац је испраћај руских војних стручњака, уз спец. захвалнице, које при одласку није удостојио нико из врха власти?!? Срамно!

  Ово ми, као грађанину ове земље, итекако смета јер се пружена рука помоћи не ставља на вагу!!! Захвалност мора бити једнака, што год ко дао! Оно што је још важније - ДОМАЋИН куће је тај који дочекује и испраћа!
  И коначно, довољно је упоредити Вучићеву "љутњу" на ЕУ због ембарга на хуманитарну помоћ нечланицама, а колико јуче је написао хвалоспев о Дану Европе, ЕУ и нашем безалтернативном (?!?) путу у том смеру, а Путину је упутио протоколарну, сувопарну честитку поводом 75-тогодишњице победе над фашизмом?!

  Мислим да је крајње време да почне да анализира своје понашање и изјаве, јер неусклађеност његових мисли и дела доносе штету само Србији и српском народу који не жели у ЕУ (са нашим убицама), а сасвим добро зна ко су нам браћа по матери!

  (Јадранка Нићин, 10.05.2020. 06:29:06) [285676]

 
RT desno / neodredjen svuda
proba
baner rakija desno stare vesti / ali nema dole kategorije
baner apartman desno / neodredjen-svuda
baner obzor desno - rusija - neodredjen svuda
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: