Путин и Ђинпинг разговарали о епидемији коронавируса

 1. Изазивачи овог вируса ,треба да одговарају за злочин против човјечности,геноцид и то према више народа.Познатим владарима пола свијета треба симултано одузети паре и затворити рачуне у скоро свим државама света да не би више вршили овакве експерименте,и ова убиства и геноцид!!!...
  И за изазивање другог светског рата и за изазивање првог светског рата ,судило се "извођачима радова" њемачком кајзеру Вилхему ,Хитлеру и Мусолинију,као и јапанским пресједницима влада,генералима ,официрима и сли.Нико није судио финасијерима њемачкој индустрији Круп,Варбурзима,који су биле слуге Рокфелерових,од којих је један водио њемачку ратну индустрију у Њемачкој ,а други америчку индустрију у САД!!!...По мени овај вирус је наставак Хитлерове Еугенике од стране истих наручилаца-односно њихових наследника!!!
  Видим да Русија,Кина ,Индија чије извјештаје редовно добијам преко листа Hindu,воде уравнотежену политику и не стављају читаве земље у Карантин ,иако се ради о милијардним и више стотина милиона нацијама!!!
  Док у Србији која је увела ванредно стање ,тек сад се прекида међуградски саобраћај,и уводи се полицијски час од 20-5 ујутро, У Црној Гори се практично препоручује некретање током читавог дана ,иако није забрањено формално ради ко мора,и ради тек понека продавница.Не ради такси -превоз и сли.Ово су можда неопходне мјере руски и кинески стручњаци ,могу дати суд о томе,међутим шта ћемо са људима који имају друге здраствене проблеме кардио-васкуларне ,пулмолошке и сли.,којима је потребна шетња или некад хитан здраствени преглед невезано за вирус?Ко је разграбио маске и рукавице ,разграбио је ,а ко није није.
  Можда би Русија могла донирати преко опозиционих странака маске,иако постоји прекид сваке комуникације са Црногорским Режимом,ваљда би дозволили народу који воли Русију да прими маске преко Руског-Хуманитарног Авиона ,којим би ваљда дозволили слијетање у црноигорски вазд ушни простор!!!...
  ПОЗДРАВ, ПРОЋИ ЋЕ И ОВО И ЖИВЈЕЛА СЛОБОДА!!!...
  (Др Миљан Јововић, 20.03.2020. 14:25:38) [285586]

 
proba
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости:
Фото дана Москва ноћу

Москва ноћу