Митрополија црногорско-приморска због пријетеће епидемије привремено обуставља литије

 1. Чини се да ове драстичне мјере које предузима режим у Подгорици више усмјерене против политичких противника и народног Отпора ,него против заразних болести.
  Прво,у Ц.Гори нема ниједног зараженог од Корона Вируса;
  -Друго треба дефинисати приватна окупљања да ли посјете родбини ,пријатељима ,кафићима,ресторанима значе приватна окупљања које подлијежу забрани .Сигурно да не!!!
  -Треће ,окупљање нпр.10-ак пријатеља испред зграда у којој станују,на паркингу такође не подлијежу тим окупљањима и забранама.
  Поред неких мјера које су позитивне и неопходне,чини се да овим мјерама покушава да се забрани слобода партијског окупљања,синдикалног дјеловања и да се угуши сваки Отпори формализује Диктатура!!!А онда да се арбитрерно хапсе политички неистомишљеници.
  У Србији где већ постоје случајеви ,нема овако ригорозних мјера,не затварају се Школе,и сли.
  У Ц;Г. поред Митрополије Црногорско-Приморске ,постоје и Епархија Будимљанско-Никшићка,Милешевска Епархија и Епархија Захумско--Херцеговачка!!!Да ли ће и они донијети овакву одлуку или ће наставити са Литијама???!!!...
  Поред тога нико не може одговарати кривично за дјело које није установљено Законом!!!Не може се ретроактивно успостављати и одговарати за кривична дјела која нису то била у времену јављања ,и то представници још увијек актуелног Режима треба да имају на уму!!!...
  ЖИВЈЕЛА СЛОБОДА!!!...
  (Др Миљан Јововић, 14.03.2020. 15:58:08) [285577]

 
proba
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости:
Фото дана Москва

Москва