VOSTOK.RS - ФОРУМ

Комуницирајте са људима истих интересовања
Данас је 02 Мар 2021, 12:39

Сва времена су у UTC + 1 сат
Пошаљи нову тему Одговори на тему  [ 1 порука ] 
Аутору Порука
ПорукаПослато: 28 Авг 2015, 14:19 
Није на вези

Придружен: 28 Авг 2015, 14:15
Поруке: 1
Поштовани представници владе и борци за људска права “суверене Републике Србије”, пар недеља већ како у мени тиња бес! Бес због неправде коју чините сопственом народу а зарад тога да би себе представили у светлу доброг домаћина, Европској колонији, Америчким агресорима и осталој бувљој елити са глобалне естрадне сцене којој и сами припадате. Додуше, у својству слуге! Нисам расиста, фашиста, лично немам предрасуде о било којој раси, вери, нацији… Доследно пратим патријархово “Сви смо ми људи”. Но, поред тога доследно ћу увек и причати о правди и неправди.

Задњих недеља мој град Београд је потресла бујица миграната из Сирије. Лично ми је жао судбине тих људи, напуштају своје домове, породице, теже ка мирном животу као и сви. Не'људски би било не пружити им помоћ, поготово ако се сетимо Српског народа који је пре непуне две деценије исто тако напуштао своја вековна огњишта и бежао главом без обзира у бели свет, остављајући за собом породице, пријатеље, школе, домове… Сада има оно “али”, које увек нешто квари. Док се ви трудите да будете добри домаћини избеглицама из Сирије, Египта и осталог народа са Истока заборављате да и у свом двористу имате већ поприличан број избеглица. Избеглица које су се родиле у овој земљи, које деценијама немају адекватну одећу, обућу, храну, смештај… Просто и једноставно немају адекватне услове за живот! Те избеглице се зову Срби. Избеглице смо у сопственој држави домаћини наши добри предобри! Није ли вас срамота од сопственог народа?! Својим изјавама о томе како ћете све учинити да помогнете тим људима, јавним позивима на солидарност и хвалоспевима о томе како се боље од целе ЕУ носите са приливом миграната, доприносите само томе да их дође јос више. Зар вам није мало сиротиње у сопственој држави? Што ти Немци, Британци, Американци нису толико добри домаћини као ви? Богатији су од наше Србије, а опет се “не могу носити са бујицом миграната” попут нас. Што нисте тако солидарни са нама одавде којима је исто тако неопходна помоћ?!

Знате ли колико у Србији има људи без дома, здравственог осигурања, основног образовања, колико људи гладује??? Помажете ли и њима? Одвајате ли дневно 15.000 евра на њих као што одвајате на азиланте и емигранте? Не не одвајате! Зашто? Сто наши бескућници не заслужују толику пазњу?
Ја имам 24 године, отац ми није жив, мајка ми је удата и живи са својом породицом. Ја живим сам и издржавам самог себе од свог пунолества, годинама сам радио како бих стао на ноге и успео да упишем факултет. Без обзира на радно искуство још увек немам дан радног стажа. Сада сам студент самац, без права на било какву помоћ! Моје студије коштају 125.000 динара годишње (без осталих такси за пријаве испита и без школоског прибора), на рачуне у просеку месечно дајем 4 до 6 хиљада динара, рата за школарину на месечном нивоу износи 10.000 динара. Срећа па не плаћам кирију, јер бесправно живим у једној напуштеној кућици на периферији града. Имате ли економисту који ће извести рачуницу и објаснити вам колико после плаћања рачуна и школарине мени лично остаје за храну месечно, бус плус, гардеробу итд.?
Треба вас бити срамота и стид да изађете пред народ Господо Вучићу, Вулине, Ђуровићу, Стефановићу и остали. Увозите азиланте и емигранте, а извозите образоване људе! Ви сте метастаза ове мој напаћене Србије, у инат таквим паразитима ко што сте ви нећу отићи нигде, по цену тога да ми цео живот буде овакав! Аномалије сте које треба административним путем уклонити из државе. Ничија није горела до зоре господо, па неће ни ваша. Од срца желим да вам по истеку мандата домаћин буде Забела!


Врх
 Профил  
 
Приказ порука у последњих:  Поређај по  
Пошаљи нову тему Одговори на тему  [ 1 порука ] 

Сва времена су у UTC + 1 сат


Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 2 госта


Не можете слати нове теме у овај форум
Не можете одговарати на теме у овом форуму
Не можете учитавати ваше поруке у овом форуму
Не можете брисати ваше поруке у овом форуму
Не можете слати прилоге у овај форум

Пронађи:
Скочи на:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Превод - medicinari.com