VOSTOK.RS - ФОРУМ
https://www.vostok.rs/forum/

Gasovod "Južni tok"
https://www.vostok.rs/forum/viewtopic.php?f=38&t=72
Страница 1 од 1

Аутору:  alpem019 [ 18 Мај 2014, 22:44 ]
Наслов поруке:  Gasovod "Južni tok"

Mnogo se govori i piše o gasovodu "Južni tok". Ali više kao o pojmu jer jedna činjenica bode oči. To je skoro totalan medijski mrak u pogledu finansijske konstrukcije, početka i napredovanja tehničkog projektovanja i izvodjenja radova na tom zamišljenom gasovodu.
Vostok.rs konkretno o tome ćuti odnosno ne piše, pa za nas obične ljude to dođe kao fatamorgana, ne liči čak ni na čuvena ruska "Potemkinova sela" kojima je carica Katarina bar mogla da vidi "fasadu".
Zar Rusija nema stručnjaka, ili im je to zabranjeno, da jednom mesečno ili tromesečno, preko interneta rečima i slikama o tome obavesti gradjane Srbije kako se odvijaju stvari na tom stelt-objektu?

Аутору:  onewayforour [ 27 Јан 2015, 08:29 ]
Наслов поруке:  Re: Gasovod "Južni tok"

It is a very good read I Wadi good. I feel like I'm going to study this, deep down.

Аутору:  Atif [ 11 Мар 2015, 14:03 ]
Наслов поруке:  Re: Gasovod "Južni tok"

Bili nekad šiptari, danas su albanci, okupatori i otimači srpske zemlje, srpske imovine, srpskih organa i srpskih prirodnih bogatstava u ime velike albanije. Krivi i odgovorni jesu ali im je to omogućio najveći neprijatelj jugoslovenskih naroda i narodnosti, bastard Austrijanca i slovenske majke, komuno-socijalistički tačnije fašistički diktator Jugoslavije TITO. Biće tako sve dok se ne rodi jugoslovenski Katon... :geek: :ugeek: :ugeek: :P :P :P

Аутору:  Hilloril [ 15 Јул 2015, 10:15 ]
Наслов поруке:  Re: Gasovod "Južni tok"

I like to read a story like this. It's great fun and memorable.

Страница 1 од 1 Сва времена су у UTC + 1 сат
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/